Bus Financiering

Bus financiering

Ben je op zoek naar een bedrijfsbus of bedrijfswagen maar heb je niet het benodigde kapitaal? Dan kan een bus financiering misschien iets voor jouw zijn. Een bus financiering is in feite niks anders dan een lening afsluiten om een bus te kopen.

Bus financiering

Vaak worden deze leningen onder mooie namen verkocht. Het product blijft alleen gewoon vrij simpel. Je sluit namelijk gewoon een lening af. Maar waarom voelen mensen zich vaak beter bij het afsluiten van een bus financiering dan bij een lening? Hoe werkt dat nou precies?

Doorlopend krediet of Bus Financiering

Hoe werkt de psyche van de mens? Veel mensen voelen zich er niet goed bij om een lening af te sluiten. Dit proces wordt verbeterd wanneer deze lening wordt afgesloten voor een bepaald doel. Een bus financiering is daar een typisch voorbeeld van. Helaas bestaat er naast een hypothecaire lening geen andere leningsvorm waarbij je een onderpand kan stellen. Bij een hypothecaire lening is dat je huis. Bij een bus financiering werkt dat niet zo.

Veel leningen worden tegenwoordig in een ander jasje gestoken. In de kern blijft de lening of doorlopend krediet exact hetzelfde. Bij een bus financiering is dit niet anders. Wanneer jij besluit om geld te lenen om een busje aan te schaffen, sluit je gewoon een lening af.

Gewoon direct de voordeligste lening zien klik dan hier.

Het maakt dan ook niet uit of je een personenbus, bestelbus of bakwagen aanschaft voor dat geld. Sterker nog de lening verstrekker mag niet eens bepalen waar jij je geld aan uitgeeft. Je kan dus rustig een bus financiering afsluiten en dan een nieuwe boot kopen. Wil je meer weten over de financieringsvormen kijk dan wat de anwb erover zegt.

Wees je er dus van bewust dat wanneer jij op zoek gaat naar wat voor soort financiering ook je altijd gewoon een lening afsluit. Er bestaan op dit moment 2 soorten leningen. De persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening krijg je het geld ineens uitgekeerd en moet je in vaste termijnen en bedragen dit geld weer terug betalen. Hier komt dan nog wel de rente overheen. Bij een doorlopend krediet krijg je het geld tot je beschikking en kan je (tot het limiet) zo vaak als je wilt geld opnemen en ook weer aflossen. Ook hier moet je wel een maandelijkse termijn betalen maar dit kan je bijvoorbeeld 1 dag later weer opnemen. Bekijk het voordeligste doorlopend krediet hier.

Waarom een bus financiering?

De meeste mensen sluiten een bus financiering ofwel een lening af voor de aanschaf van een bedrijfswagen of personenbus. Over het algemeen worden deze bussen dan ingezet met een zakelijk doel. Het kan gaan om een taxibedrijf die personenbussen nodig is voor het inzetten van het vervoer van mensen. Ook kan het gaan om een aannemersbedrijf of schoonmaakbedrijf die een bedrijfswagens aanschaft om de spullen en hun personeel op het plek van bestemming te krijgen. Wanneer je veel geld kunt verdienen met jouw klus dan kan het interessant zijn om een bus financiering af te sluiten. Let er wel op dat dit alleen interessant is wanneer je niet voldoende kapitaal hebt om de bus in één keer te betalen. Uiteindelijk wordt de bus met een financiering altijd duurder dan dat je hem in eens betaald omdat je over het openstaande bedrag rente betaald.

Een bus leasen

Een nog wel andere bekende vorm van financiering is
leasen. Veel lease bedrijven bieden ook bestelbussen of bakwagens aan in een

Bus financieringleasevariant. Dit kan interessant zijn maar bedenk je dat deze bedrijven er niet voor niks zijn. Het onderhoud zit vaak bij het leasebedrag in en afhankelijk van je leasemethode is de bus aan het einde van het contract jouw eigendom of moet terug naar de leasemaatschappij.

Een leasecontract is vele malen duurder dan lenen. Het grootste voordeel is dat je geen onderhoudskosten en verzekeringskosten hebt. Dit wordt vaak door de leasemaatschappij betaald. Dit is dan ook meteen de reden waarom de meeste leasemaatschappijen gebruik maken van nieuwe bussen. Het risico dat er de eerste jaren iets met de bus gebeurt is vele malen kleiner dan wanneer de bus jaren oud is.

>> Wil je gewoon meteen de goedkoopste lening of doorlopend krediet klik dan hier <<

 

 

 

This entry was posted in Bus financiering and tagged , . Bookmark the permalink.